fbpx
NETTÓ 250 MILLIÓ FORINT KERETÖSSZEGIG, MÁJUS 26-I KEZDÉSSEL ÍRT KI NYÍLT KÖZBESZERZÉST NAGYFELÜLETŰ BURKOLATJAVÍTÁSRA AZ ÁLLAMI AUTÓPÁLYA KEZELŐ ZRT. – A FELHÍVÁS A LEGUTÓBBI KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐBEN JELENT MEG.


A kiírásban szereplő felsorolásban az autópályák, illetve gyorsforgalmi utak mellett az azokhoz kapcsolódó bevezető és elkerülő utak is szerepelnek.
A felhívás szerint ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt három évben összesen legalább nettó 180 millió forint volt az árbevétele, és ebből országos közúton végzett burkolatjavítás, burkolat-felújítás, vagy burkolatépítés legalább nettó 150 millió forintot tett ki.
Az ajánlattételi határidő április 23. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de az értékelési szempontok közül az ár a túlsúlyos. Az eredményhirdetés tervezett időpontja május 6., míg a szerződéskötésé május 26.
Ugyancsak a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben hirdette meg az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az M1 autópálya 12 és 130 kilométer szelvények közötti szakaszára a nagyfelületű burkolatjavítást. Ennek a keretösszege 150 millió forintot ér el.

Ennek a hírnek az autópályaépítkezéseken dolgozó fuvarozók is örülhetnek.