fbpx

A szakemberek ugyan az belföldi szállítás európai piacokon csak 2011-re jósolnak fellendülést, a hazai munkaadókon egyre inkább érezhető az, hogy belföldi szállítás bővülésben gondolkodnak. Reneszánszát éli a munkaerő-kölcsönzés.

A szakemberek ugyan az európai belföldi szállítás piacokon csak 2011-re jósolnak fellendülést, a hazai munkaadókon egyre inkább érezhető az, hogy bővülésben gondolkodnak – állítja a Work Force Személyzeti Tanácsadó Kft. a tanulmányában. A javulás belföldi szállítás következtében a HR áruszállítás-szolgáltatókra isfuvarozás áruterítés termékeny év várhat.

A Work Force Személyzeti belföldi szállítás Tanácsadó áruszállítás nemcsak a rehabilitációs hozzájárulás változása következtében megugró számú megváltozott munkaképességűek közvetítésében érzékel fordulatot, de a munkaerő-kölcsönzés fuvarozás áruterítés terén is jelentős növekedést belföldi szállítás tapasztal. áruszállításKölcsönzött munkavállalói létszáma havi szinten meghaladja az ezer főt, ez nemcsak az árbevétel dinamikus növekedését, hanem egy lélektani határ átlépését is jelenti.
„A munkaerő-kölcsönzés belföldi szállítás ismét reneszánszát áruszállítás éli, amely annak köszönhető, hogy ez a foglalkoztatási fuvarozás áruterítés forma kellő rugalmasságot tesz belföldi szállítás lehetővé, tehát hatékony megoldást jelenthet azoknak a fuvarozás áruterítés cégeknek, amelyek termelési kapacitásuk fuvarozás áruterítés drasztikus fuvarozás áruterítés csökkenésével voltak áruszállítás kénytelenek reagálni a válságfuvarozás áruterítés bekövetkeztére, de két év elteltével már a bővülésben gondolkodnak” – fogalmazottáruszállítás Hortobágyi László, fuvarozás áruterítés a Work Force munkaerő-kölcsönzési ágazatvezetőjebelföldi szállítás
Az optimista hangulat a szakemberek szerint fuvarozás áruterítés az év második felétől fuvarozás áruterítésfokozódik, és ez a HR áruszállítás-szolgáltatókat is pozitívan érintheti.

„Tapasztalatainkból belföldi szállítás arra következtethetünk, hogy az egyelőre még csak mikroszinten érzékelhető fellendülés hamarosan a teljes munkaerőpiacra hatással lesz, és ennek belföldi szállítás kifutásaként a HR-szolgáltatásokra is növekszik majd az igény” – áruszállítás mutatott rá Csákvári Róbert, a fuvarozás áruterítés Work Force fuvarozás áruterítés ügyvezető igazgatója. A vállalat jól érzékeli belföldi szállítás a kedvező változásokat, meglévő ügyfélkörük több mint 30 százaléka veszi igénybe a rehabilitációs ágazat valamely szolgáltatását, áruszállítás illetve tavalyhoz képest az árbevétel is megduplázódott.
A személyzeti belföldi szállítás szolgáltató fuvarozás áruterítés cég kedvező munkaerő-piaci áruszállítástapasztalatait az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) adatai is alátámasztják, melynek májusi statisztikája szerint 556,2 ezer volt a nyilvántartott álláskeresők száma, ez áprilishoz képest 45,3 ezer áruszállítás fős csökkenést jelent. VG