fbpx

Az M0-s autóút déli szektorának bővítési munkái kapcsán augusztus 25-től éjszakánként átmeneti forgalomkorlátozásra számíthatnak az M7 autópályán közlekedők az M0 autóút csomópontja térségében.

Augusztus 25.-én este 22:00 és másnap reggel 5:00 óra között zajlik az M0-M7 csomópontban az M7 autópálya feletti új felüljáró gerendáinak első ütemű beemelése (M7 autópálya 15-16 km szelvénye közötti szakaszon). Ennek következtében a Budapest felől Balaton felé közlekedők a csomópontnál sávlezárásra és 10-10 perces megállításra számítsanak (rendőri segítséggel).

Akik a munkaterületet és a 10-10 perces megállítást el kívánják kerülni, alternatív útvonalként választhatják az M1-M7 autópályák közös kivezető szakasza – M1 autópálya – M0 autóút – M7 autópálya útvonalat, amelyet sárga terelőtáblákkal és a változtatható jelzésképű táblákon is jelzünk. Ezen útvonalat választókat kérjük, hogy fokozott figyelemmel vezessenek, mert az M1 autópálya – M0 autóút csomópontban és az M0 autóút M7 autópálya felé vezető oldalán is forgalomkorlátozásra kell számítaniuk.